Danmark 28 til 30 august 2015

DANMARK 2015

 

Oppdatering 19 mars

28 har betalt og er derved påmeldt til Danmark i 28-30 august

Nå er det meste booket. Etternølere kan risikere å måtte stå på venteliste, kun noen få plasser ledige. Bekreftet påmelding ved innbetaling av 950.- med navn, alder på avreisetidspunkt, evt color medlemsnr , til Kenneth Harbak konto: 3090 11 01236 innen NB: siste frist  01.04.2015 . Beløpet gjelder ferje t/r med frokost på tur ned, person og moped/mc, NB, send også bekreftelse på e-post: keharbak@online.no

Pris overnatting i dobbeltrom med morgenmad, middag ved ankomst og 2 retts middag på lørdag kommer på 1091.-Dkr  pr. Person. For de som ønsker enerom er prisen  1616.-Dkr. Oppholdet med mat betales av den enkelte direkte til hotellet ved avrejse.

I tillegg kommer inngangsbillett til traktormuseum og sykkelmuseum, samt 2 lokale ferjer med et par 100lapper

Helst Jonas ønsker velkommen til årets Danmarkstur som kjøres fredag morgen den 28 august til søndag 30 august 2015

Reiseleder blir i år, som i fjor Kenneth Harbak.  e-post  keharbak@online.no Turen vil være i Nordjylland  og vil passe for både mc og moped. Vi prøver å holde et budsjett på ca 2300 for ferje m/frokost, 2 hotellovernattinger i dobbeltrom m/frokost samt middag begge dager

28 august:

Avrejse med Colorline kl 0800 m/frokost før vi entrer Hirtshals kl 1115. Vi kjører første etappe ned til Lønnstrup med et lite stopp. Videre kjører vi småveier langs Jammerbukten, hvor vi kjører innom forskjellige små byer og serverdigheter. Etter ca 12 mil entrer vi Klim Bjerg hotel hvor det blir middag  og 2 overnattinger i dobbeltrom med frokost.

29 august:

Etter en god dags søvn og en god morgenmad settes kursen mot Mors traktormuseum hvor vi har avtale rundt frokosttid. (11-1200) . Videre blir det kjøring på Mors og over til Hvalpesund fergekrav hvor vi passerer i 14-15 tiden på vei til Aalestrup og Danmarks sykkelmuseum. Veien videre går via Løgstør og tilbake til Klim Bjerg hotell og 2 rettens middag.  Vi mimrer om dagens hendelser i pejsestuen før ny natt.

30 august:

Morgenmad på søndag. Turen nordover tilpasses ferja fra Hirtshals kl 1215 med ankomst Kristiansand kl 1530.

Vi har med servicebil under hele turen .Prisen ser ut til å ligge på 2300.- inkl middag. Tillegg for museumsbesøk og lokale ferjer (ca 200.-totalt pr. person)

Følgende er bekreftet påmeldt/har innbetalt 950.-  til konto: 3090 11 01236 

kenneth H, Arthur H, Kåre R, Kåre D,  Tor Helge S, Bjørn F, Bjørn Ove B, Helge B,  Erling T, Ivar H,  Svenn G, Lennart L, Fredrik R, Karl J. K, Marius B,  Atle K, Vidar R, Svein Erik S, Rune F,Geir D,Øystein B, Per S, Per A T, Jørn S,

Nils Erling H, Rune M, Svein T. O, Pål A, Tom Arne, Einar

 

Ta kontakt med Reiseleder Kenneth Harbak dersom du lurer på noe, du treffer meg på tlf 97190980 eller e-post: keharbak@online.no

 

0 kommentarer til “Danmark 28 til 30 august 2015”


Kommentarer er stengt