Julebord 17/12-14

Litt sent, men her er litt info angående julebordkjøringen.

Vi møtes på Esso kl.18.00 og kjører en tur rundt julegrana og deretter en tur rundt i forskjellige boligområder før vi tar turen til klubben på Langenes. Der blir det litt å spise og drikke – alkoholfritt (vi kjører jo). Det blir en overraskelse litt film og bilder som vi viser. Julebord betyr årsmøte med valg av styre. Velkommen skal Dere være alle som en med Tempo (eller noe annet) og for dere som kommer i bil eller gående. Regner med å ankomme Langenes ca. kl. 19.00.

Nissen på motorsykkel

 

1 kommentar til “Julebord 17/12-14”


  • Hei dere. Bare litt tilleggsinfo. Klubben feirer 15 års jubileum i år. Det blir mat, kake, en gave til alle som kommer på julebordet og et lotteri. Alt dette for kr. 100. Pr pers.

Kommentarer er stengt