Mekkekvelder

For Dere som enda ikke har fått det med dere, men mekkekveldene er i full sving igjen. Velkommen til kaffe/brus gode råd og ellers mange sanne og usanne historier fra medlemmene. Ingen krav om medlemskap, det blir du automatisk bare du blir med og kjører.

 

Styret.

20131030_185951

 

5 kommentarer til “Mekkekvelder”


 • Øystein Sylta

  Hei,

  Når arrangeres mekkekveldene?

  Er det noen som har lyst å bistå litt ifm kløyving av en motor til Panter 370?

  Har en nyoverhalt motor, ren og pen, nylakkert og uten olje, som jeg ifm lakkering hadde et lite «uhell» med. Klarte å skru ut den litt spesielle skruen under motoren (ikke bunnpluggen, men den andre…), og da sa det «spjong»!!!

  Har snakket med jan ivar fra jevnaker om saken (han som har overhalt motoren), og han sier det er en fjær til kicken som er løsnet. Han kan hjelpe meg, men er en stund til jeg får tid til å dra oppover dit…

  Bor på Gimlekollen, Kristiansand, og vi har dessverre ingen Tempoklubb her i byen!

  Mvh
  Øystein Sylta

 • Hei.
  Vi er der fra kl 18 hver onsdag unntatt siste Onsdag i mnd. Da er det kjøring. Jeg kan ikke skru, men jeg skal lufte dette i morra på kjøringa. Helt sikkert noen som vil hjelpe. Ellers er du hjertelig velkommen til lokalet neste onsdag.

 • Hei Øystein. Da er deg bare å komme med motoren, dette skulle de fikse for deg.

 • Øystein Sylta

  Takk for det Lennart:-), men hvor og når er mekkekveldene i Søgne?nn1

 • Det er onsdagskvelder klokka 18 og utover. Stedet er Langenes skole. Visst du kjører Langenes veien fra byen er forbi litt Kiwi Langenes og da får du skolen på venstre side. Bare ring meg på 90666755 så guider jeg deg visst du vil.

Kommentarer er stengt