Overnattingstur lørdag 2/8-3/8 -2014

Sommeren er en travel til for oss mopedister.

Vi satser på en tur med Tempo langs Sørlandsbanen. Vi kjører fra Tangvall kl.10.00 via Nodeland, Mosby, Vennesla, Oggevatn, over Vegusdal og Auestad til Åmli hvor det er lunch. Videre går turen til Treungen og over Gautefall til Drangedal – besøke Sputnikmuseet……., videre til Neslandsvatn og frem til Gjerstad hvor vi satser på overnatting på Bakken gård. Pris på overnatting er ca kr. 600,- pr pers. m/frokost i dobbeltrom og ca. kr. 800,- i enkeltrom

Dag 2går turen videre til Nelaug og over til Hynnekleiv og hjem.

Kontakt Kenneth 97 19 09 80 eller keharbak@online.no dersom du kan tenke deg å være med. Mye regn blir turen utsatt.

0 kommentarer til “Overnattingstur lørdag 2/8-3/8 -2014”


Kommentarer er stengt