Velkommen til Ryfylke tur

Tempotur for mopeder og motorsykler Finn?y, Hebnes, Suldal og Hjelmeland 5-7 september 2014 Fredag: 14.00 Felles kj?ring fra Randaberg (Harestadvika) til Finn?y 15.45 Ferje fra Judaberg p? Finn?y 17.55 Ankomst Hebnes Vi kj?rer fra Hebnes til Finnvik. Finnvik er et gammelt handelssted fra 1892 og som ble drevet frem til 70 tallet. Turen g?r videre til Ropeid og ferje over til Sand. Stopper i Sand sentrum og handler kveldsmat. Der er grill tilgjengelig p? overnattingsplassen Vi kj?rer til overnattingsplassen som heter Eriksmoen (ungkarsfestivalen). Her setter vi opp telter og f?r oss en velfortjent hvil og noe ? spise. Her er dusj og toaletter. Det er muligheter for diverse aktiviteter utover kvelden viss dette skulle v?re ?nskelig (St?lstur-fiske-gj?rmebad etc). L?rdag: 09.30 Felles kj?ring til Kvilldal kraftstasjon. 10.00 Kvilldal kraftstasjon i Suldal. Omvisning p? Kvilldal Kraftstasjon. Dette er Norges st?rste kraftstasjon som ble satt i drift i 1986. 12.00 Vi kj?rer til Hjelmeland og Frukt & Laksefestivalen.Vi stiller ut sykler p? kaien utenfor MS Sandnes. Overnatting p? MS Sandnes Denne dagen blir en rotle dag. Folk gj?r som de vil. 17.00 Felles tur rundt Rand?y Se p? MS J?senfjord restaurering? Tilbake til kaien og MS Sandnes. Fest p? kaien om kvelden med bryggedans. S?ndag: 07.00 Frokost p? MS Sandnes 09.30 Felles kj?ring hjem til Sandnes via J?rpeland-Oanes. P? veien hjem kj?rer vi innom Sanitas som var en ferieplass for by gutter/jenter fra 1900 og frem til 60 og 70 tallet. Vi kj?rer tilbake p? ryfylkeveien og over J?rpelandsheia, Idse til Oanes Turens lengde er ca 20 – 25 mil. Folk holder overnatting og mat selv. Men vi m? forh?ndsbestille p? MS Sandnes. Derfor m? jeg ha bestilling og forskuddsbetaling p? kr 500,- Det kan innbetales p? konto 0540.0486982 . Husk ? merke betaling med fullt navn. Pris p? overnatting er kr 150,- i telt i Suldal. Overnatting gamle Sandnes kr 500,- ink frokost. Ferjebilletter dekkes av hver enkelt. Alle holder egen mat. Der er matbutikker tilgjengelig p? Sand, Suldal og Hjelmeland. Alle klokkeslett er ca tider. Vi stresser ikke. Skulle noen f? problemer med kj?redoningene sine s? har alle en plikt til ? hjelpe s? godt de kan. Ta med godt hum?r, telt og sovepose. Mvh Geir Sandnes tlf 95186490

0 kommentarer til “Velkommen til Ryfylke tur”


Kommentarer er stengt