Kjøring onsdag 25/6-14

Det er bekreftet tur til Lyngdal. Lindland tar i mot oss ca. kl. 19.00. Vi kjører fra Tangvall kl. 18.00. Mopeder og langtsomtgående kjøretøy parkerer på Tangvall og blir med i bil. Store mopeder (motorsykler) kjører til Lyngdal dersom de har lyst. Velkommen alle sammen.

2 kommentarer til “Kjøring onsdag 25/6-14”


  • Pål Andersen

    Æ pigge mæ, mem æ må sidde på.

  • Svein Schellhorn

    Hei igjen, holder fortsatt på med svingen jeg kjøpte på Tempotreffet i Lindesnes.Fikk skifteattesten for noen dager siden og har time på biltilsynet 16juli, men det gjenstår ennå litt jobb på sykkelen. Det er ikke alltid så bra som det høres ut til når en kjøper usett, skiltet ble innlevert 15 mai 1965. Så jeg håper det blir kjøring i løpet av sommeren……hilsen Svein…

Kommentarer er stengt