Kjøring onsdag 30/4-14

Denne onsdagen hadde vi tenkt å gjøre noe helt anderledes enn det vi pleier. Rebusløp med moped – det er nytt iallefall i Søgne. Vi ønsker å prøve dette ut med en lett vri denne gangen, men vanskelighetsgraden øker dersom interessen er tilstrekkelig stor. Planlagt en løype på 1,5 -2 timer med kaffe og noe å bite i på lokalet Langenes. Vi møter som vanlig på Esso kl.18.00

 

3 kommentarer til “Kjøring onsdag 30/4-14”


 • Pål Andersen

  Knalllbra rebus tur. Og supert med pølser etterpå på klubbhuset. 10 – 15 med motosykkel og moped møttes på Tangvall for å teste ut rebuskjøring på to hjul. Det gikk bra helt til første lag ikke fant første post som var der den skulle men likevell ikke eller noe. … Turen fra Tangvall til Lohne over Dahl Tofte Eikestøl Holmen til Badeplassen i Kleivsetvannet så til Årstøl Repstad og til mål på klubbhuset på Langenes. Løsningen på bokstavene ble Helst Jonas, selvsagt.

 • Hei.
  Dette var et kjempetiltak. Det å kjøre i Søgne og få oppleve de små plasser og veier var for meg som bor i Tveit og er helt ukjent i Søgne en flott opplevelse.
  Takk for ideen om å kjøre etter poster. Takk til laget jeg kjørte sammen med. Etterpå samlet vi oss på «Lokalet» til en hyggelig Tempoprat og en god og varm kopp kaffe samt noe å bite i.
  Dette var en kjempefin kveld. Verd turen fra Tveit og til Søgne.

 • Svein Schellhorn,

  Helst Jonasgjengen er hyggelige folk….

Kommentarer er stengt