«Kjøring» 26/3-14

Litt for mange «feiget ut» denne onsdagen. Det var bare 2 grader og duskregn så forstår dette. Tre tohjulinger og mange biler ble vi enige om å ta turen til klubbhuset istedet. Mannskaper ble sendt ut for innkjøp av pølser og brød – måtte ha noe å koke i også. En trivelig kveld i tørre omgivelser og «noen» benyttet anledningen til å skru litt.

Blir bra dette Lennart

4 kommentarer til “«Kjøring» 26/3-14”


 • Svein Schellhorn

  Hei, når er neste kjøring. Trodde kanskje det var imorgen 09/04…..mvh Svein

 • Svein Schellhorn

  Hei, blir det kjøring onsdag09/04?

 • Svein Schellhorn,

  Hei,jeg har vært i kontakt med Shell for å finne den beste bensinen til min Corvette 1961,mod 240.Den nyere bensinen V-POWER» som har høyere oktantall enn vanlig 95 oktan blyfri. For mer effektiv forbrenning.. For mulig bruk til totaktere ville de ikke uttale seg om siden den inneholder Ethanol.Min nabo har jobbet på bensinstasjon og sier han solgte mye av den bensinen til moped ungdommen. Som igjen sa at mopedene trakk og gikk bedre.Har helstjonas noen formening om dette?Forøvrig selges det blytilsetning til bensin. Ifølge mail jeg fikk fra Norske Shell.Jeg fikk lyst til å formidle dette videre.Det var ting her som ikke jeg var klar over..Hilsen Svein Schellhorn……

 • Svein Schellhorn,

  Les min siste kommentar til kjøring 26-03.14..Hilsen Svein Schellhorn..

Kommentarer er stengt