Oppgradering

Tiden er kommet til at hjemmesiden vil få et litt fornyet utseende. Funksjonaliteten vil bli endret. Det vil etterhvert bli lesbart fra Iphone og Android. Kom gjerne med innspill i forhold til form og farger på sidene.

Ny Web-master er Kåre Dalhøi

3 kommentarer til “Oppgradering”


 • Liker:-)

 • Pål Andersen

  Hei Tempo web-master Kåre
  Supert at du vil ta denne jobben.
  Derfor mener jeg at vi får ta det slik som du velger å utforme det. Skulle det bli alt for gæli sier vi vell ifra.
  Og/men siden du spør om innspill; jeg synes faktisk den vi har hatt til nå var knallbra. La derfor noen av fargene gå igjen, de har liksom blitt Tempofarger. Og la det være enkelt, uten kruseduller og fiksfakserier.
  Hilsen
  Taifun 18

 • Tore Kjell Ås

  Til formannen/styre.
  Undertegnede ble på generalforsamlingen tidligere i vinter valgt til ny President i Dø Mopedås (Birkeland/Lillesand). I tillegg ble det valgt to 1/2 visepresidenter (Hauge-tvillingene) og en kasserer. Jeg avløser Tor-Helge Bentsen («Slaven») som har innehatt presidentvervet i mange år. Når det er fellesopplegg på gang, f.eks 16.mai og Bringsvær, er det fint om jeg blir kontaktet på mail (mo-compa@online.no) eller tlf/SMS (907 58 031).
  Hilsen Tore Kjell Ås («Zundapp-Kjell»)

Kommentarer er stengt