Tur til Widmer Motor 25. Sept

10 stk møtte opp på Tangvall. Skyene hang mørke og truende over oss, men blåste bort og vi fikk ingen regn på oss:-) Turen gikk østover, og på Varoddbroa fikk kjede på Lennarts corvette sjokk og valgte å hoppe av. Dette ble raskt fikset med hjelp av Kåre.
Vel fremme i Lillesand ble vi tatt imot av Walter Widmer. Han og faren driver et motorverksted som tidligere drev med minimotorer som spesialitet, men nå er det motorer mye rekkefemmere,V6 og V8 det går i.
Makan til verksted tror jeg ikke det kan være mange av, her var orden og renhold i høysete. Noen mente det var som å komme på et museum, slik orden var det.
Vi ble vist en imponerende maskinpark, alt fra ultralydvsker, balanseringsmaskiner til Veiv, sylinderboring og testbenk. Arbeidsbenker som var lagd av tykke kobberplater med eikelister osv. Rett og slett gjennomført alt de hadde.
Turen hjem gikk straka veien, da gamle E-18 var stengt i alle tunellene.
En flott tur ble det, dog noe sent på kvelden kanskje:-)

0 kommentarer til “Tur til Widmer Motor 25. Sept”


Kommentarer er stengt