Langtur 2013

Det er en gjeng som ønsker å ta en tur til helgen, visst været er fint. Turen går opp Setesdalen, over Brokke til Fidjeland Hotel. Turen går så over til egersund og kysten hjem på Søndag.
De starter kl 0900 på Lørdag morgen. Visst noen ønsker å være med kan dere kontakte Helge Bentsen på tlf 97192529. Men som sagt det er værforbehold!

3 kommentarer til “Langtur 2013”


 • Kenneth harbak

  2012 var vi 9 søk som tok turen. Overnattingen i Sirdal var på enerom og kostet den gang 775.- det er også 2mannsrom som blir noe rimeligere. I 2012 kjørte vi på vestsiden av Bygland, opp til Brokke og over suleskard til Lysebotn. De tøffeste tok turen helt ned mens jeg med lite kompresjon i 150m3 valgte utsikten i begynnelse av nedstigningen. Veien videre via Sirdal høyfjellshotell med nydelig middag. På søndag gikk turen til Hauge i Dalane og yttervegen mot jøssingfjorden og flekkefjord. Hjemkomst på ettermiddagen.
  Avstand ca 45 mil.

  Hilsen kenneth

 • Kenneth harbak

  En vellykket tur over fjellet i fint vær. Vi var 5 fra Søgne,1 fra Songdalen, 1 fra Vennesla og 1 fra Mandal som tok turen opp Setesdalen, via Longerak og bensinfylling på Rysstad. Etter en matbit gikk turen over Brokke-Suleskard via en kraftverksveg i øvre Sirdal og ned til Sirdal Høyfjellshotell hvor vi hadde en fortreffelig middag og en god overnatting. Søndag morgen startet vi opp kl. 0900 og kjørte via Byrkjedalstunet til Norsk Tempo museum i Vikerså. Etter en flott omvisning gikk turen videre via Egersund, Hauge i Dalane og ned til Jøssingfjorden, hvor vi var inne under healeren/fjellet og så husmannsplassen. Videre til Flekkefjord hvor vi hadde en bedre middag før turen gikk via Kvinesdal og hjem. En flott gjeng var vel fornøyd etter ca 56 mil på landeveien.
  Tempohilsen
  Kenneth harbak

 • Ivar Hornnes

  Dette var en kjempefin tur alle sammen .

Kommentarer er stengt