Besøk på Støa Leketøysfabrikk

Hele 40 stk møtte opp på denne kjøringa. Vi besøk av 12 stk fra Vennesla, noen fra mandal og Kr.sand. Kjempegøy!
Turen gikk via Greipstad og Breland til Støa. Her fikk vi servert kaffe og ei nydelig kake, samt omvisning og demonstrasjon om hvordan de lager lekene sine. Her blir treleker lagd av bjørk, og den dreieautomaten de hadde var utrolig stilig. Noen av oss var med på loftet hvor det lå 50-60 år med historie lagret, gamle leker, skilt, troll og setesdalskjerringer alt i tre, er noe av det vi så. Men var nok mye annet i de hundrevis av kassene som stod bortgjemt..
Turen hjem gikk litt spredt, noen kjørte til Mandal for å ta seg en hamburger, andre tok gamleveien fra Øyslebø til Holum, noen tok raskeste vei over Repstad. Håper alle kom seg vel hjem og takk for turen!

1 kommentar til “Besøk på Støa Leketøysfabrikk”


Kommentarer er stengt