Setesdalstreffet

Vi er invitert til å stille på Rysstad førstkommende helg.
Jeg tenkte jeg skulle ta turen, men da fra Odden Camping, Evje.
Visst flere har lyst, skriv det her, eller ta kontakt med Lennart 90666755 eller Helge Bentsen 97192529.
Visst flere vil, så kan det kanskje passe med en pitstop på Evje? Jeg holder kaffe og noe å bite i visst det er interesse.

Se plakat på linken under

Setesdalstreffet7 kommentarer til “Setesdalstreffet”


 • Da er det ihvertfall 3 stk som har sagt de kjører fra Søgne visst været er ok.

 • Kåre Dalhøi

  Tar mopeden på bilen. Om noen har lyst, har jeg plass til en moped til.

 • Rune Frustøl

  Kommer til å kjøre oppover på Taifunen.

 • Rune Frustøl

  Kommer til å dra fra Shell Nodeland kl.09.00

 • Da er det en gjeng som samles kl 0830 på Essoen, og prøver å komme seg av gårde rundt den tida. Bare å henge seg med!!! Turen går opp Songdalen, over stokkeland og så setesdalsveien. Så du ser de nok Rune:-) Blir oppsamling på Odden Camping, før vi kjører videre.

 • Pål Andersen

  27. Juli 2013…..Lørdag morgen ganske tidlig…. sånn runt 0530 selvvåknet jeg. Minst ein og ein halv time før avtalen med vekkerklokka. Det var noe spenning i lufta, eller var det været i lufta som gjorde det? Jaffal hadde jeg kvelden i forrveien ikke bestemt meg, det var det været som hadde skylda for. Etter laaaaang tid med bare sol sol og sol skulle det altså bli sjanse for regn. Og selv om bønner og brannvesen gjerne vil ha det, kunne det nå likeså godt vente litt til. Det er nemmelig vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre når det er fare for regn, og til og med i større mengder. Det står om å komme fram på treff nypolert og blank eller som ei drukna kråke. Det første er stiligst, og for meg det eneste alternativ denne dagen. Så derfo ble altså værmelling sjekket og sjekket. Det så greit ut og dermed var det bare å sale opp. Jeg annkom Esson på Tangvald i god tid før 0830, men var likevel siste mann….som vanlig. Det var flere der som var spente kanhende og til og med Mandal var representert, 7 stk dro avgårde mot Rysstad der det i dag skulle være treff for all slags kjøretøy som er 30 år eller eldre. Flere kom på oppover, første mann allerede på Nodeland. Og på Evje var det pitstop på Odden camp hos Lennart. Der serverte fru Lennart kaffe og svissrull til frokost for dem som ikke hadde rukket det. Vi fikk revet oss løs etter hvert, og med kurs for Rysstad holdt det på å begynne å regne, men blårøyken virker fort og den globale oppvarmingen ga oss mere flott kjørevær. Ved inngangen ti Fånefjelltunellen så jeg noe i sidesynet, det var ikke En foggel, ei heller en tom bollepose fra bageriet på Evje. Så jeg stoppet og begynte å lete etter noe, jeg viste ikke helt hva jeg skulle finne, men jaggu fant jeg et luftfilter. Og det var helt likt med det som jeg plutselig så at manglet på Taifunen min. Fånefjelltrollet ble snytt for en orginal Tempogodbit denne gangen,.. Flaks. Omsider ankom vi Rysstad, og tro det eller ei, i ganske samlet flokk! Vi fikk anvist oppstillingsplass, vi ble nummerert og fikk stemmeseddler. Og sola kastet lys og varme over sammlingen av alskens veteran kjøretøyer som var der. Til sammen var det bort i mot 250 motorsykkler og mopeder, biler fra Amerika, Sverige, Tyskland og andre utyske land. To stk hytte turister, Geir og Dag Arthur dukket også opp, og dermed var vi jaffal 15 stk fra Helst Jonas, og det må kunne sies å være veldig bra. Noen pølser, en bedre middag og masse snikk og snakk ispedd kaffi, snus og røyk seinere var det dags for å trille nedover dalen igjen. Det var desverre akkurat så mye motvind at noe fritt fall og fartsrekord ikke lot seg gjøre. Men nedover kom vi. På Evje ble det softis, (det er foresten meget bra for imunforsvaret) og takk for turen til Lennart. Og jeg oppdaget at jeg hadde fått lekasje i tanken, i bensintanken altså. En liten åpning i falsen på undersiden og det drøppet jamt og trutt med edle totaktsdråper. Jeg merket liksom at lydsvingningene i Taifunen endret seg under kjøringen, og funderte på hva som var galt. Og gjett hvor jeg merket det første gang, ….. Jo ved utgangen av Fånefjelltunnellen. Fånefjelltrollet hadde tatt hevn for luftfilteret det ikke fikk på oppturen. Tanken ble tappet og sykkelen lastet opp på hengeren til Kåre, og jeg ble altså snytt for innspurten. Så nå er det at gode råd er gode, hvordan få tettet dette uten å berøre kromm og lakk? Noen som vet og har prøvd?jeg tenker at det finnes noe som kan helles i tanken og herde nedi falsen?
  Takk for turen alle sammen, og takk til folket på Rysstad for et flott treff.
  Hilsen Pål

 • It can be not everyday you discover a web-site that you can just really recognize such as this one.

Kommentarer er stengt