Dalentreffet 2013.

Da er vårens store treff unnagjort. Vi var 16 stk totalt som var på treffet i år, noen reiste tidlig fredag morgen, andre kom opp senere på kvelden.
Turen opp startet greit, en punktering før vi var kommet til Mosby var jo en knall start, hjalp en stund med skum, men den måtte til slutt på tilhengeren, da skummet tøt ut rundt felgen. Tempoen ble tatt med til Hornnes, der det ble skiftet slange hos Kallhovd.
Da var det bare å ta fatt på neste etappe, Byglandsfjorden. den gikk unna i rekordfart, selv med mopeder på turen(kunne ønsket oss flere mopedister!!), vi hadde gjort avtale med Rogalandsgjengen om å møte de på Honnevje kl 13. Ved neste pause på Storstraumen så vi jo at vi lå veldig godt an til å rekke det:-)-
Turen gikk så til Rysstad for fylling av tanker. En Tempo kom 200 meter etter bensinstasjonen før den stoppet…opp på henger til Honnevje.
Her ble det kjapt konstantert at forgasser var full olje, litt rengjøring og ny plugg så var den så god som ny.
Her ble det grilling sammen med en god gjeng fra Sandnes.
Da var det å ta fatt på siste etappe, over heia til Dalen. På vei opp måtte en ny Tempo oppi hengeren, det viste seg ved rasteplassen på toppen at det var bare et bakhjul som var kommet litt for nærme forhjulet, slik at kjede ikke ville være med. Dette ble raskt fikset og dermed kunne alle trille fornøyde inn på treffplassen i Dalen.
Dette var for øvrig siste gang noen måtte i hengeren, eller hadde noen større problem!!
Vel fremme ble alle innlosjert i div. rom, motel, telt og bil.
Harbaks telt ble satt opp og treffet kunne begynne! Det ble tempodrøs ispedd både grillmat og suppe, med masse trivlig folk fra nær og fjern.
Lørdagen var det duket for frokost i Bygata, og de fleste av oss ble med på kjøreturen som denne gangen gikk til kobbergruvene ved Åmdals verk. Her kom vi ca 500 meter inn i fjellet i trange tuneller. En flott og interessesant opplevelse.
Vel tilbake på treffet åpnet himmelen seg og vi fikk et par timer med skikkelig regn, men det hindret ingen i å få spist mat litt rundtforbi i Dalen, Noen på Kroa og noen på Brygga.
Tilbake på treffet og praten gikk utover kvelden.
Vi våknet til opphold, men så kom regnet!! Teltet ble pakket ned i en fart og alle(nesten) heiv seg på Tempoene og begynte å kjøre hjemover. Det gikk faktisk så fort at vi glemte 1 person og et par stykker hadde ikke helt fått med seg hvilken vei vi skulle kjøre hjem. Så de som kjørte den riktige veien, via Fyresdal, hadde sikkert en kjempefin tur de også. Jeg og et par andre tok via Vrådal og hadde i hvert fall en fin tur:-) selv om det regnet godt til å begynne med.
Vi feiret at alle var samlet i Åmli med det flott buffet, og turen gikk derfra via Vegusdal-Engesland-Skarpengland-Søgne i et flott solskinn!
Takk til alle sammen for en flott tur, og takk til de som frivillig ville kjøre følgebil, låne oss telt osv.
Vi sees igjen:-)

3 kommentarer til “Dalentreffet 2013.”


 • Geir Harbak

  Fantastisk tur! Bare det beste reisefølge! Takk karer! Sparer til ny regndress!!

 • Kåre Dalhøi

  En vidunderlig tur selv om det bare ble med «tuppervare» Hondaen denne gangen. Slapp heldigvis tilhengeren denne gangen, men kommer sterkt tilbake med Panteren. Hadde en tur i ettermiddag og det ser ut til at litt tenningjustering er alt som skal til nå.

 • Harald Johan Høyland

  Høres ut som dere har hatt en flott tur 🙂
  Men ble det tatt noe bilder som kan offentligjøres fra treffet???

Kommentarer er stengt