Snadderkiosken 16. Mai

Tradiusjonen tro, det blir kjøring til Snadderen 16. Mai. Møt opp på Tangvall i god tid, da vi må prøve å komme avgårde kl 1800. Etter et matbit og tempoprat på Snadderen, blir det i regi av Dø Mopedos på Birkeland, tur til Rugslandsbanen etterpå. Her blir det sikkert mange muligheter til å få kjørt fra seg litt på banen. Husk godt tøy, gjerne ull innerst:-)

zp8497586rq

1 kommentar til “Snadderkiosken 16. Mai”


  • Geir Harbak

    Hei,Gratulerer med dagen, og takk for Igår. Det ble en fantastisk tur til «Snadderen» og Rugsland! Takk til Tor Helge og gjengen i «Dø Mopedos» for ett flott arrangement. Returen for mange gikk om Honnemyr, Steinsfossen, Skarpengland og Austre Fidje. Har sjekket speed o meter og GPS og finner at ca 11 mil var turen. Bare en sykkel måtte hennes, og det var IKKE Tempo! Ha en strålende dag! Geir von Arntbakk

Kommentarer er stengt