Div turer og invitasjoner i Mai

Mai er en travel måned, så her prøver jeg å liste opp noe av det som skjer.

27. April
AMK sin vårmønstring, de ønsker at så mange som mulig kan ta turen til Travparken for å stille ut syklene sine. Starter kl. 10. Blir ikke noe organisert tur fra Helst Jonas sin side, men legg inn kommentar om du skal kjøre så kanskje flere henger seg på.

1. Mai.
Mandalsgjengen har invitert oss til å være med på en kjøretur fra Mandal til Åseral. De reiser kl. 10 fra Torvet i Mandal. Skal spise på en kafe i Kyrkjebygda. Denne turen har værforbehold. Blir ikke noe organisert, men legg inn kommentar om du skal så kanskje flere går med.

1. Mai.

Venneslagjengen har også invitert oss med på en kjøretur i de indre bygder. De har avreise fra 7/11 på Vikeland kl 1000, vet at det er noen fra Helst Jonas som skal være med. De har oppmøte på Essoen på Tangvall kl 09 med avreise 0915. Det blir grilling så ta med engangsgrill og grillmat. Er værforbehold på denen turen også, men Yr.no ser lovende ut.

16. Mai.
Regner med at det blir treff på Snadderen, avreise kl 18 fra Essoen.

26. Mai

Søndagstreff for klassiske/veteran MC og Mopeder i Froland.

Stedet er Myra Grendehus, Kl 1100, ikke værforbehold.

http://www.grimstadmotorveteraner.com/getfile.php/251/S%F8ndagstreff%20for%20klassisk%20(2).pdf

31.Mai
TEMPOTREFFET på DALEN!
Vi kjører fra Essoen kl. 0800, med følgebil. Dette for at vi skal få tid til å treffe Sandnesgjengen i Valle. Vet at noen vil kjøre opp på Fredag ettermiddag. Ønsker at de som skal være med sender en melding eller ringer Lennart på 90666755 slik at vi vet sånn cirka hvor mange vi blir.

0 kommentarer til “Div turer og invitasjoner i Mai”


Kommentarer er stengt