Tempotreff på Dalen.

Hei alle sammen. Vi reiser i år til Dalen på Tempotreff, Sett av helgen 31/5-2/6 for en fantastisk kjøretur og sosialt sammvær med andre Tempoister. Vi har med følgebil og vi legger opp til at det skal være greit for oss med mopeder også å kjøre hele veien. Tidspunkt for avreise klokkeslett kommer senere.

zp8497586rq

8 kommentarer til “Tempotreff på Dalen.”


 • Pål Andersen

  Etter som planlegging og forslag strømmet på den kompekvelden, er det mye som tyder på at Dalenturen blir en gøybra tur. Det er bare di derre gudane med været som kan legge en demper på stemningen. Kjør mye tempo til da, slik at vi får mest mulig global oppvarming.

 • Kenneth Harbak

  Hjelp………16.mai kjøring/Dalen treffet

  Pusser opp standarden min fra 1951, skulle først bare sveise noe i ramma, men har nå demontert alt, og jeg mener alt. Har som mål å bli klar til 16. maikjøringen dersom alt klaffer. Er det noen i Helst Jonas som tar på seg oppdrag med oppretting av hjul………
  Sykkelen har nå fått ny lakk, overhalt motor (Klepsland-Evje)og monteringen er godt i gang. Har blitt noen turer til Langesund og Mandal
  Standard hilsen Kenneth Harbak

 • svein schellhorn

  Dalentreffet…For oss som aldri har vært med på dette før.Hva med overnatting og andre ting rundt turen? Må hver å en ordne dette selv, eller blir det felles ordning..Hilsen en forventningsfull tempoist med ferdig opp pusset tre girs…Svein..

 • Hver enkelt ordner selv med overnatting, enten man velger å ligge i telt eller leie rom. Det er bare å kontakte Buøy Camping for bestilling av rom eller hytte. Noen foretrekker Dalen Hotell.

 • Tore moped

  Kjempefint treff i Dalen. Har vært der noen ganger.Håper mange stiller opp. Fint hvis det blir flere mopeder som kjører opp. Det er gøy å kjøre moped hvis vi blir mange. Ikke gøy å kjøre alene….

 • Jeg skal kjøre moped til Dalen. Håper vi blir mange:-)

 • Pål Andersen

  Hei Kenneth
  Hjulfikser er nærmere en du tror. Erik Daland. Mjåbakken 4.På Leire vet du….90790025

 • Geir Harbak

  Noen som kjører fredag ettermiddag 31/5 til Dalen treffet? Geir

Kommentarer er stengt