Påskekjøring Onsdag 27/3

Det var 9 stk som møtte opp denne fine, men kalde Onsdag ettermiddagen. Gøy at den yngre garde stilte sterkt og at vi var flere mopeder enn motorsykler:-). Vi bestemte oss for en liten kjøretur rundt i Søgne, turen gikk til Høllen-Åros-Langenes. Ble en rast på fiskebrygga på Langenes. Noen ville ha en lengre kjøretur så ungguttene tok en tur til Snadderkiosken. Håper turen gikk fint:-), vi andre kjørte til Høllen Vest, hvor vi har fått låne 2. etasjen på Trailbygget når vi har behov for å varme oss litt. Her ble det kokt kaffe og spist sjokolade.

Vi diskuterte og drodlet litt rundt kjøreturer videre i vår/sommer, samt la litt planer for vårens store høydepunkt, nemlig Dalentreffet.

Håper alle kom jeg seg trygt hjem, var vilt glatt på veiene rundt Lunde ihvertfall.

Takk for turen alle sammen, og regner med at vi blir flere på Aprilkjøringa, er vi heldige så er kanskje snøen også smeltet til da.

zp8497586rq

0 kommentarer til “Påskekjøring Onsdag 27/3”


Kommentarer er stengt