Kompekjøring.

8 spreke Tempo-kjørere møtte opp på Tangvall  denne onsdagen, målet var Høllen der komper fra Lykseth skulle inntaes. Det ble bestemt at en tur rundt Tjomsevannet var en passende tur på en fin men kald ettermiddag. Lennart trengte 30 min. til for å få varmet kompene så det skulle passe fint.

Men det viste seg å bli en strevsom tur, MYE snø og kun et lite hestetråkk gjorde det vanskelig og tungt å kjøre. I tillegg hadde Knut visse problemer med et kjede på Avantien sin, noe som gjorde at turen tok vel nærmere 1,5 time. Men det var god stemning når kortesjen ankom seilforeningshytta i Høllen.

I mellomtiden var antallet person doblet, da noen av oss kom i biler:-), helt topp da det var kjøpt inn komper i bøtter og spann så det var mer enn nok til alle.

Komper, kulturmelk og kaffe ble inntatt, praten gikk livlig rundt bordet. Det viste seg at det var bare greit at turen hadde tatt lang tid for kompene var vel stengt tatt ikke varmere enn de måtte være, men det ble da spist ca 1,7 stk. pr. person:-)

 Det ble pratet mye om det kommende Dalentreffet i slutten av Mai, mange kreativ forslag til hvordan turen dit skal foregå, så det blir garantert en artig tur som vi håper mange kan ta seg tid til å være med på!

Takk til alle som møtte opp og tusen takk til seilforeninga ved Lars for lånet av klubbhuset! Kanonfin plass!

Nå blir det varmere i været og med det håper vi at flere Tempo-fantaster kommer på neste kjøring!

Hilsen førstegangsskribent Lennart.

zp8497586rq

1 kommentar til “Kompekjøring.”


  • Bra kommentert Lennart. Det var som om jeg hadde vært med! Og det var jeg jo, i ånden!! Hilsen studenten.

Kommentarer er stengt