Julebord Torsdag 27. Desember 2012.

Det blir julebord i lokalene til Knut i Høllen Vest. Samme sted som i fjor. Da det blir servering av lapskaus, er vi avhengig av påmelding for å få bestilt riktig mengde mat. Send en SMS til Bjørn på tlf  41300875 for påmelding innen 20. Desember.

Vi møtes på Essoen på Tangvall kl 18.00, og tar en kjøretur med Tempoene rundt om i Søgne.

Husk !!!!!!!! TORSDAG 27.12.

1 kommentar til “Julebord Torsdag 27. Desember 2012.”


  • Pål Andersen

    God hjul til dere alle. Et knallflott julebord ble avholdt hos Knut i Høllen vest. En nydelig lappskaus laget av fru Knut, Gunvor. Det var flere en meg som forspiste seg. Steinar stilte med tomtebrygg, og det var også godt, knall godt. Men selv om jeg peste godt så forble jeg usvimmel, og klar. Deltagelse på ca 30 tyder på at ineressen er på topp og mange synes det er viktig med dette julebordet. Utålmodigheten i påvente av at våren skal komme kunne merkes, det ble mange tenkte turer og planer. Håper det er mange som velger å være med på turene fremmover. Det er bare å følge med på denne fantastiske nettsiden, så får du vite det du trenger.
    Ha et tempogodt nytt år. Hilsen Pål Andersen.

Kommentarer er stengt