Onsdagskjøring 13. Juni 2012.

Vi legger nå opp til å ha felles kjøretur også hver andre Onsdag i måneden, i tillegg til siste Onsdagen i måneden. Vi planlegger ikke hvor turen går, dette må vi bare ta på sparket, alt etter vær og vindforhold. Turene starter alltid kl 18.00 fra Essoen på Tangvall. Første tur blir Onsdag 13. Juni.

3 kommentarer til “Onsdagskjøring 13. Juni 2012.”


 • Pål Andersen

  Gottur

 • Pål Andersen

  Onsdag 13.juni møtte 9 Tempo entusiladder eller hva det nå er det heter, på Esso’n for å ture. Turen ble planlagt på sparket og etter været, sistnevnte var foresten kjøli, oppholds og mindre vind. En trakk seg da Flekkerøya bør første mål for turen. Fornuftig ungdomkan mann si, det er bare den eldre garden som er vettlaus og tar sjansen. Tunnelen kan jo klappe sammen, så blir vi der. ….. . Vel, en tur må inneholde risiko, så vi ga gass. En rundtur på kronglete veier på osterøya og over til Beltevika på vesterøya, der kaffi og sjokkolade ble fortært samen med gode historier om trefelling og unyttig bruk av dynamitt. Kenneth lurte på om det fantes en annen vei enn tunnelen for å komme til Snadderkiosken? Vi ble enige om at ferga sliutta å gå for noen år siden.
  Snadderen ble ankommet etter stopp på alle lys i Vestre, men eller uten trøbbel. Tangen burger og pølser ble fortært sammen med småfugglane. Og Sødalsia ble veien til Vennesla, der det ble kjørt over fartsdempere, kronglete veier og oppgravde veier, og til sist på vei med skilt for for gående og sykkelister. Vi er jo motorsykkelister, så da så. Vi kom ut på Setesdalsveien omtrent med Hommeren, og for videre nedover Dalane. Inn på Gamle Mandalsvei, vider inn til skytebanen på Grovann. Der lå gamle postveien og ventet på kjørevillige Tempoer. Befriende fritt for syklister og forvirrede joggere med propper i ørene, suste vi inn på skauen. Mittveis forsøkte vi en pause for å mige, men vi måtte rase videre før vi var halvferdige. Det var nemlig horder av knott og mygg som så sitt stikk til god kveldsmat. Ett skikkelig race på E 39, en Fighter skiftet til reservetank i minst 85 km og et par ryggvirvler kom halvt ut av posisjon i det haka var helt nede til speedometert. Oppsammling på Esso’n for konklusjon; en knallfin tur, enstemmig.
  Hilsen Pål Andersen

 • Pål Andersen

  Noen skriveleif må påregnes mellom 2 og 3…………på natta, ja.

Kommentarer er stengt