Julebord 2011

Hele 24 stk trosset kulda og møtte opp til en kjøretur denne siste fredagen i 2011. Ytterlige 10 stk fant det mere komfortabelt å benytte seg av bil. Turen gikk rundtomkring i Søgne, og endte opp på Høllen Vest hvor det ble avholdt Julebord/ Årsmøte.

Årsmøtet gikk i grunnen ganske greit. Før noen fikk tatt ordet, var det sittende styret gjenvalgt. Formann Geir orienterte litt om planer for 2012, og det ble bestemt at det blir kjøring 2 ganger i måneden i sommerhalvåret. Det ble også nedsatt en arbeidsgruppe med det formålet å utarbeide ideen om et nytt modernisert kommunevåpen for Søgne kommune. Gruppens formann er Juridisk leder i Helst Jonas, Erik Reisvåg. Medlemsavgiften vil, tross dystre utsikter i Europa forøvrig, bli uforandret i 2012. Altså Kr 0.

Det ble også utdelt noen priser for året som er gått. Årets Tabbepris gikk til Martin, som på en av de siste kjøringene kom i skade for å beføle de bakre deler av en Toyota. Heldigvis gikk det bra med mopeden og bilen, det ble bare noen bulker og smerter i beinet til Martin.

Det må også nevnes at Årets Tøffelheltpris gikk til Formann Geir. Webmaster Bjørn måtte overøses med gaver for å fortsette å arbeide med hjemmesiden. Gaven med Middag for 2 ble spesiellt godt mottatt i heimen(bestod av en boks lapskaus, 2 papptalerkener, 2 pappkrus, plastbestikk og servietter).

Menyen bestod av pizza fra Pizzabakeren og nydelig bløtkake sponset av Dampen.

Etter maten ble det vist film med Knut Solås. Han fortalte om sitt arbeid på Repstad Karosserifabrikk og ellers om livet i gamledager i Søgne. Meget artig. Takk til Rolf Tag som har laget filmen.

Praten gikk lystig rundt langbordet, og mang en god historie om div. søgnefolk ble gjenstand for mye latter. Takk til alle som møtte opp ikveld, takk til alle som har vært med på kjøringer i 2011. Takk til Lennart, Erik og Geir for et kjempefint julebord, og tusen takk til Knut Kristensen for lån av lokaler.

Vi sees på kjøringer i 2012. Styret i Helst Jonas ønsker alle Tempovenner et riktig godt og morsomt nyttår.

0 kommentarer til “Julebord 2011”


Kommentarer er stengt