Onsdagskjøring 31. August 2011.

Det var ca 35 stk som møtte opp på Tangvall denne fine Augustkvelden. Turen gikk til Flanestad i Vennesla, hvor vi besøkte gården til Truls Hermansen. Gården er sannsyneligvis den eldste i Vennesla Kommune. Den ble bygget i ca 1650, og inneholder bla en fantastisk årestue. Her fikk vi grillet pølsene våre og varmet kjølige skrotter. Gården har ikke hatt fast bosetting siden på 1800 tallet. Kjøreturen opp til gården var en  skikkelig utfordring, men det er jo også litt av sjarmen med Tempokjøring på gamle veier. Fra fine asfalterte veier i Søgne, Greipstad og Øvrebø, ble veien smalere fra Røyknes, da vi kom inn på den gamle jernbanestrekningen til Setesdalsbanen. Siste etappe opp til gården var en blanding av grus, gress,stein og gjørme. Skikkelig gøy å kjøre. Returen gikk i stummende mørke, og håper alle kom vel hjem. Tusen takk til Truls Hermansen som tok imot oss på denne unike eiendommen.

Vi sees til kjøring 28. September.

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 31. August 2011.”


Kommentarer er stengt