Onsdagskjøring 29. Juni 2011

Denne regntunge Onsdagskvelden i Juni var det bare 7 stk. som møtte opp.
( Kor e alle helter hen ). Tur måtte det jo bli okke som så det ble bestemt
at i dag måtte
det bli gruskjøring. Turen gikk opp til Repstad og videre til Årstøl og
Holmenfoss.
Siden været vær heller av det våte slaget gikk turen videre til Åros for en
kopp kaffe der.

2 kommentarer til “Onsdagskjøring 29. Juni 2011”


  • jon-h.rikardson

    syntes det er veldig sent det blir lagt inn på nett ang. kjøring. noen trodde det var slutt for sommeren da det ikke kom noe på nett.rettelse, det kom men ca. to timer før avgang.Litt i seneste laget.sikkert mange grunner for det. Er det noe innteresse for kjøring hver tirsdag og ikke den tirsdagen det er onsdagskjøring den blir som før. Flere her på nodeland kunne tenke seg det, så mulig vi begjynner og da er det bare å henge seg på. kanskje noe å lufte i klubben.

  • Pål Andersen

    Jeg synes det er fint at dersom noen vil kjøre også på andre tider inviterer de som vil, til å være med.
    Jeg og Knut K var på seniortreffen på Oggevann på onsdag. Der menget vi to Taifuner med en haug med Harlier og div andre monster to hjulinger.Det var også mye god kaffe og kake. Det er den første onsdagen i hver måned.Det var en hyggelig stemning og ikke minst mulighet for å treffe på kjente fra tidligere tider. God sommer til alle.
    Hilsen Pål Andersen

Kommentarer er stengt