16. Mai 2011.

Det var rekordmange som møtte opp på Tangvall for å være med på årets store happening. Det sies at det var ca 140 stk som la ivei utover Langenesveien med Snadderkjosken som første mål for kvelden. I Vågsbygd sluttet Vespaklubben seg til oss, så vi var en anseelig gjeng som okkuperte innfartsåren til Kristiansand fra vest. På Snadderen ventet Dø Mopedos fra Birkeland og Harli klubben fra Vennesla.

Etter mye prat og pølsespising, var det tid for informasjon og apell av formannen i Harli klubben, før turen gikk videre mot Vennesla. Vi kjørte ned Dronningensgate, opp Vestre Strandgate og videre østover gjennom Baneheitunnellen. På Torridalsveien må rekken av tohjulinger, over 300 i antall, vært minst 1 km lang. Det var Tempoer så langt øyet kunne se.

Vel fremme på Vigeland, ble vi vitne til et spektakulært show, fremført av div medlemmer av de respektive klubbene. Showet ble avsluttet med at formann i Harli klubben viste at han ikke har glemt gamle kunster med å kjøre på bakhjulet. Takk til alle som deltok på kjøreturen, og vi gleder oss allerede til neste år. Ha en strålende 17. Mai alle sammen.

0 kommentarer til “16. Mai 2011.”


Kommentarer er stengt