Onsdagskjøring 27. April 2011.

Det var en nydelig kveld denne siste Onsdagen i April. Vi var noe i overkant av 30 våryre Tempoeiere som la av gårde fra Tangvall med kurs mot Sørlandsparken. Målet for kveldens tur var bilmuseet til Johan Benad Ugland i Travparken. Turen gikk på E39/ E18. Vi stoppet på shellstasjonen i Vige for å få samlet feltet. Her ventet en gjeng fra Harliklubben, og vi var 49 stk som kjørte samlet det siste stykket.

Vi ble tatt vel imot av Ugland, som tok oss med på en fantastisk omvisning blandt sine mange kjøretøy. De fleste kjøretøyene har en unik historie, og spenner fra tidlig 1900 talls biler, til italienske sportsbiler av nyere dato. Det var utrolig morsomt å høre på alle historiene om de forskjellige bilene. Selvfølgelig er Johan B. Ugland en ihuga Tempoentusiast og medlem av Norsk Tempoklubb. Han startet sin Tempokarriere med å tyvlåne Handyen til sin søndagsskolelærer, og siden har interessen bare steget. Han har en anseelig samling av Tempoer, og de blir jevnlig brukt, slik som de fleste av kjøretøyene i samlingen. Vi takker Ugland og hans stab, og vi håper at det kan gjentas om noen år. Tusen takk for en uforglemmelig kveld.

rocket sign language reviews here
zp8497586rq

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 27. April 2011.”


Kommentarer er stengt