Onsdagskjøring 29. September 2010.

Det møtte opp 30 stk på Essoen denne fine Septemberkvelden. Målet for kvelden var Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter på Andøya i Kristiansand. Her restaurerer de båter i alle størrelser etter gamle byggemetoder. Vi ble guidet rundt i Hestmanden, som har ligget til gjenoppbygging her i mange år. Den er bygget i 1911, er dampdrevet og har seilt i 2 verdenskriger. Til neste år regner de med å være ferdig med skroget, og da er det brukt ca 85 mill på jobben, så det er visst ikke bare Tempoer som er dyre å fikse opp.

Etter omvisningen ble vi servert kaffe og kaker, og vi koste oss med gode skrøner, samt at vi fikk løst en del verdensproblemer. Hjemturen gikk som vanlig i spredt uorden. De fleste kjente nok også på kroppen at tempen nærmer seg nullpunktet. Da er det bare å vente til kjøringen i Oktober. Det ser ut at det ligger an til Kompefest på Stemtjønn. Følg med på hjemmesiden for nærmere beskjed.

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 29. September 2010.”


Kommentarer er stengt