Jubileumstreff på Lista 19 – 22 August 2010.

p>Vi var i overkant av 20 stk som møttes på Tangvall på Fredagsmorgenen. Søgne ordførerinnen var møtt opp for å se oss vel avgårde. Det var litt utrygt i været, men regndråpene holdt seg unna helt til vi kom til Vanse. Etter innsjekking ble teltleiren rigget, og det var på tide å kose seg med en lille en, og treffe gamle og nye Tempovenner. Det var samlet 205 stykker fra hele Sør Norge, et imponerende antall.

På Lørdagen var det felleskjøring til Farsund. Noen dro på båttur, noen tok seg en kjøretur i omegnen, mens andre bare kulte an av i vakre Farsund by. Etter båtturen ble det servert nydelig lapskaus på brygga i byen. Så gikk ferden videre i naturskjønne omgivelser. Blårøyken lå lavt over bakken over Listalandet denne fine Lørdagen i August.

På kvelden var det tid for skalldyrbord. Mange fine taler og velfortjent skryt til ildsjelene i Norsk Tempoklubb. Mye skryt også til Farsund og Lyngdal Tempoklubb for et fantastisk arrangement. Dette var toppers.

Søndagsmorgen var det å rigge ned leiren igjen. Etter en god frokost bar det igjen østover. Turen gikk om Spangereid hvor vi stoppet å spiste på det nye hotellet på Båly. Knallgode hjemmelagede hamburgere og fantastisk service.

Vi kjørte mye småveier hjemover, og var innom mange Sørlandsperler på vår vei.

Takk til alle som var med for en hyggelig og morsom tur, og spesielt en stor takk til alle i Farsund og Lyngdal Tempoklubb.

zp8497586rq

2 kommentarer til “Jubileumstreff på Lista 19 – 22 August 2010.”


  • safir vøllen

    Bjørn for noen flotte bilder du tar fra turene!!!!!!

    jeg ble veldig beroliget når jeg så Helleland på et bilde. flott koboyer utstyr han hadde på seg. Hadde han hatt den hatten på i sokndal hadde vi vel sett an mye tidligere når han plutselig ramla bak sofaen.

  • Helleland savnet deg på Lista, Safir Vøllen.
    Bildene er det forresten bror min som har tatt.

Kommentarer er stengt