Onsdagskjøring 28. Juli 2010.

 Ca 20 stk møttes på Tappen på Tangvall denne regnvåte Julikvelden. Imponerende at Mandalsgjengen og Per fra Øvrebø trosset regnet for å være med på kjøreturen, som ikveld gikk til Tores Farm i Finsland. Etter bunkring av pølser og brus, var det strake veien opp Songdalen. Det ble en liten pause i Kilen før vi heiv oss på syklene igjen. Da vi ankom Farmen, var allerede grillen tent, og låven var godt oppvarmet så vi fikk tørket opp litegrann. Tore stod for grillingen, og det gjorde godt i vasstrukne kropper. Tore viste oss rundt og fortalte om nybyggene på gården. Imponerene arbeid han gjør på bruket sitt. Vi håper vi kan holde tradisjonen ved like, å komme igjen til neste sommer. Det er et av høydepunktene av alle Tempoturene vi har i løpet av året. Takk til Tore Gjedrem for en hyggelig kveld. Styret ønsker alle en fortsatt god sommer. Vi sees på Jubileumstreffet på Lista i August. Mer info om denne turen kommer senere.

zp8497586rq

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 28. Juli 2010.”


Kommentarer er stengt