Onsdagskjøring 30. Juni 2010

Turen denne Onsdagen gikk til Mandal. Vi var 35 stykker som stilte til start på Tangvall. Været var strålende med god temperatur. Første stopp var på Ålo brygge. Så bar det videre om Tånevig, Valand og Tregde. Det ble det en liten pause ved Marinaen før vi kjørte videre til Sjøsanden Camping. Her fikk vi en etterlengtet matbit i kroppen, og gode historier ble utvekslet. Etter en times tid var det klart for hjemtur. Vi kjørte opp vestsiden av Mandalselva til Holum, over Møll bro og videre til Knuden. Her tok vi en pause før vi kjørte inn på gamleveien gjennom Ospedalen ned til Trysfjorden. Dette var en kjempeartig vei å kjøre. Utrolig at denne smale og bratte veistubben har vært hovedfartsåre en gang i tiden.

Takk til alle som stilte opp på turen, og husk å krysse av 28. Juli. Da blir det tur til Tores Farm i Finsland.

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 30. Juni 2010”


Kommentarer er stengt