Onsdagskjøring 26. Mai 2010.

Det var et nydelig vær da ca 30 stk fra Helst Jonas møttes til kjøring denne Onsdagen i Mai. Turen var planlagt å gå til Bringsvær Leirsted i Vennesla.

Vi hadde litt trøbbel med å komme ut av rundkjøringen på Tangvall, pga av fraværet av toppledelsen i klubben var det litt forvirring, men til slutt var det et glødehode som satte nesen mot Greipstad, så da var det bare å følge på. Etter en del småplunder med div sykler, var det oppsamling i Underåsen. Så bar det videre til Stallemo, og neste stopp var ved Øvrebø kirke. Her ventet et stort antall fra Dø Mopedos og Harliklubben. Vi talte ca 70stk, så til sammen var det ca 100 kjøretøyer.

Så gikk turen videre på grusvei til Tjomsås. Her tok vi inn på den gamle Nordmannsveien. Skikkelig gøy å kjøre på denne smale stien. Vel framme på Bringsvær, ventet som vanlig værtskapet med herlige kaker, kaffe, brus og pølser. Dette setter vi virkelig stor pris på.

Etter et par timers Tempoprat var det atter tid for retur til våre hjembygder, som vanlig i spredt orden. Håper alle kom seg vel hjem, og til Ærede Formand Geir, Juridisk konsulent Erik og Styremedlæm Lennart: Dere er hjertelig velkommen til kjøringen i Juni.

zp8497586rq

1 kommentar til “Onsdagskjøring 26. Mai 2010.”


  • Æ legger mæ flad…fikk bare ikke tida til å strekke til..kjøring ble for første gang prioritert vekk. Håper ikke det skal gjenta seg..

Kommentarer er stengt