Onsdagskjøring 24. Februar 2010

Sjallabais!
Ikveld var det en liten gjeng på 9 Mc mopedister og 3 i bil,som tok 2 hjulingene fatt til Dals veien på Lohne. Der besøkte vi «Søgnerutas venner» ved Arthur Harbak og Finn Engenes. Harbak d.a.y. hadde vært tidlig oppe for å sette gang på vaffelpressa. Safir Vollen var ennå invalid, så han ble transportert av vår juridiske venn, Erik. Finn hadde laget en fotokavalkade om nr.13 fra den ble funnet i Telemark til den står som idag! IMPONERENDE!! Vi hadde også en omvisning i garasjen til Vidar Nilsen (også tempomedlem) og de amerikanske bilene som stod der. Gøy med mange som tar vare på de gamle kjøretøyene. Da vi hadde sladret oss tomme, gikk returen hjemover igjen. Takk for denne gangen. von Knallbart

zp8497586rq

1 kommentar til “Onsdagskjøring 24. Februar 2010”


  • Sjallabais!
    Ikveld var det en liten gjeng på 9 Mc mopedister og 3 i bil,som tok 2 hjulingene fatt til Dals veien på Lohne. Der besøkte vi «Søgnerutas venner» ved Arthur Harbak og Finn Engenes. Harbak d.a.y. hadde vært tidlig oppe for å sette gang på vaffelpressa. Safir Vollen var ennå invalid, så han ble transportert av vår juridiske venn, Erik. Finn hadde laget en fotokavalkade om nr.13 fra den ble funnet i Telemark til den står som idag! IMPONERENDE!! Vi hadde også en omvisning i garasjen til Vidar Nilsen (også tempomedlem) og de amerikanske bilene som stod der. Gøy med mange som tar vare på de gamle kjøretøyene. Da vi hadde sladret oss tomme, gikk returen hjemover igjen. Takk for denne gangen. von Knallbart

Kommentarer er stengt