Isracing Januar 2010

Endelig. Etter mange milde vintre, lå forholdene til rette for god gammeldags isracing med Tempoene våre. 16 stk møtte forventningsfulle opp på Essoen på Tangvall. Tempen lå på behagelige 3 pluss, og månen skinte fra en stjerneklar himmel.

Turen gikk til Stemtjønn på Hortemo, hvor isen lå nybrøytet og innbydende å ventet på oss.

Vidar og Bjørn hadde tent bål og handlet inn pølser, så alt var tilrettelagt på beste måte.

Det ble kjørt noen forsiktige prøverunder, etterfulgt av pølsespising. Viktig å få litt ekstra tyngde i kroppen for at bakhjulet skal få skikkelig kontakt med isunderlaget.

Selve racet gikk i blandet klasse, mopeder og mcèr i salig blanding. Tore hadde nok en fordel av å ha pigs in the decks, så han var nok den raskeste ute på isen. Det ble jo endel knall og fall, og den store dramatikken skjedde på siste runden. Etter å ha fått skikkelig teken på iskjøringen, fikk Safir Vollen en skikkelig kontra, fløy inn i brøytekanten og ble liggende i snøføyka. Doktoren ble budsendt, og han kunne bare konstatere at ambulanse måtte rekvireres. Ingen racing uten dramatikk. Safir Vollen må nok belage seg på krykker noen uker. Vi ønsker deg god bedring. (Safiren er tatt godt vare på inne i stua til webmaster. Heldigvis ser det ut til at den er skadefri). Takk for en hyggelig Onsdagskveld. Vi sees til Kompefest i Februar.

1 kommentar til “Isracing Januar 2010”


  • Hei Hei! vil bare rette noen takk til gode kamerater fra Stem-tjønn is-rally.Først må jeg si at det går veldig bra med beinet,det brakk jo rett av ,men er nå grodd godt sammen igjen takket være en god opprasjonslege. også mye pga en rask telefon til sykebilen fra Lenart.Å tusen takk til alle som var med å slepe meg inn til land på rasteplass bordet det var en flott opplevelse. Dokter åsulv gav meg jo ei kjempe sprøyte som tok knekken på all smerte. jeg satt jo bare å vasa i sykebilen.Vi hadde også god stemning på sykehuset. mange hyggelige sykepleiere\leger som gjorde en fantastisk jobb.BJØRN! takk for du har tatt safiren inne i stua så den ikke ruster. PS du må ikke komme nær «kjiiiken»vist den står i gear da tar den av inne i huset ditt.for an æ så lettstarta.til Onsdag er det alt 4 uker siden dvs to uker til gipsen skal av.tror det er viktig å komme i gang igjen på isen. så håper det er litt snerk igjen der opp på stemtj. for æ tror æ må opp å prøve noen runder.igjen takk gleder meg til å treffe dere tilonsdag. safir vollen.

Kommentarer er stengt