Onsdagskjøring 30. September 2009

t_bp-racing-club1.jpgHele 31 stykker møtte opp på Tangvall denne litt sure Septemberkvelden. Første etappe gikk til Nodeland, hvor innkjøpene av pølser og lompe ble gjort. Så bar det videre opp til Utkjerr, hvor vi svingte av til Eidså og Hesteheia. Det var nok noen av doningene som slet litt i bakkene oppover, men det ble fort glemt når toppen var nådd og utsikten kunne nytes. Bålet ble tent og kremerte pølser gikk ned på høykant. Etter mye snakk rundt bålet, var det på tide å lete etter veien hjem. Heldigvis var det måneskinn, så vi hadde iallefall litt mere lys enn fra glødelampa på Tempoen. Håper alle kom greit hjem.

http://customessaywritingservicess.com
zp8497586rq

1 kommentar til “Onsdagskjøring 30. September 2009”


  • Hei.
    Må bare ha en kommentar til vår utmerkede web master, Bjørn. Fantastisk moro å få referat fra siste turer, selv om ikke alltid det passer for oss å være med. Men vi er med dere «i ånden»! Referatene kommer ut nesten før den siste Tempo er fortøyd i garasjen, og hverfall snarere en de store herværende riksavisene rekker å produsere nyheter! Både Generalformann, Tore moped og Formann Knallbart sitter tilbake med intrykk at stort bedre kan det ikke bli! Meget bra Bjørn! og takk skal du ha! Vi gleder oss til neste tur!

Kommentarer er stengt