Onsdagskjøring 26. August 2009

HTTP://WWW.WRITINGNARRATIVEESSAY.COM/

p>img_0021.JPGDet var ikke noe å utsette på været da vi møttes på Tangvall denne sensommerkvelden i August. Solskinn og flust med varmegrader. Vi hadde besøk av Harliklubben fra Vennesla, og vi var hele 54 stykker som la ivei oppover Songdalen. Hva disse Venndølene forer Panterene sine med, det vet ikke jeg, men vi som kjører såkalt «tung» motorsykkel ble til tider frakjørt av disse små iltre biene. Etter en pause i Kilen, gikk det videre mot Laudal. Så var det en samling ved Kleveland Bru, før det siste stykket mot målet vårt, som var Strædet Automobilverksted på Strædet i Marnardal.

Vi ble tatt imot av en strålende opplagt innehaver, Svein Arild Strædet. Han og sønnen driver dette firmaet som holder på å restaurerer gamle kjøretøy. Her får gamle skraphauger nytt liv. Her blir det laget nye deler i både tre og metall. De har egen metallpresse i kjelleren. Denne tilhørte tidligere Repstad Karosserifabrikk i Søgne.

Det ble en fantastisk omvisning. Vi fikk se en masse klenodier som er under restaurering. Kundene kommer fra hele kloden, og det arbeidet som blir gjort her, må være helt unikt. Fantastisk gøy å se. Bare synd at tiden gikk altfor fort.

Ikke nok med at vi fikk en fantastisk omvisning, så ble kvelden avsluttet med at fruen i huset disket opp med vafler, kaker og kaffe. Det smakte fortreffelig. Tusen takk til familien Strædet. Håper vi kan komme igjen en annen gang. 

zp8497586rq

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 26. August 2009”


Kommentarer er stengt