Onsdagskjøring 24. Juni 2009

img_0020.JPGVi var 30 stolte Tempoeiere som møttes til kjøring denne varme Junikvelden. Møtested denne gangen var lagt til Tappen på Nodeland. Det er hyggelig å se at det stadig dukker opp nye fjes og sykkler. Det er også artig at så mange ungdommer stiller opp på hver kjøring.

Turen i kveld gikk til Nina og Tores farm i Finsland. På 7 år har ekteparet Gjedrem totalrestaurert gården, som skriver seg fra slutten av 17 hundre tallet. Et imponerende arbeid, som ble belønnet med Vest-Agder fylkeskommunes kulturminnevernpris i 2008. Mens Tore guidet og fortalte historien omkring gården, tilbrakte Nina tiden i bakstebua sammen med vaffelpressa. Vaflene smakte deilig.

Det ble selvfølgelig også stekt pølser på grillen, og knotten herjet villt utover kvelden.

Hjemturen ble av det trøblete slaget. Etter 500 meter nektet Corvetten til Safir Vollen å bevege seg mer. Den ble brutalt etterlatt i veikanten. Etter et par km var det Villiersen til Torbjørn som mistet gnisten, og måtte hentes på henger utpå kvelden. De kommer sikkert sterkere igjen på Julikjøringen. 

Takk til Nina og Tore. Håper vi kan komme igjen neste sommer.

zp8497586rq

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 24. Juni 2009”


Kommentarer er stengt