Tur til Bringsvær 27. Mai 2009

img_0196.JPGTil tross for øsende regnvær, var det en imponerende gjeng som møtte opp på Tangvall denne Maikvelden. Turen gikk til Brennåsen, oppover den vakre Songdalen til Underåsen, Stallemo og videre til Øvrebø. Her møtte vi Harli klubben og Dø Mopedos, og fortsatte videre til Tjomsås. Her tok vi inn på Nordmannsveien, en gammel ferdselsåre som går til Hægeland. Midt inn på veien ligger Bringsvær Leirsted, som var målet for turen vår. Her ble vi servert varm lapskaus, pølser, hærlige kaker og varme og kalde drikker. Det varmet godt i blaude og kalde kropper i regnværet.

 En hjertelig takk til vertskapet på Bringsvær, og til Per Stallemo som ordnet med turen.

Det må også nevnes at Lennart nesten greide å komme fram til målet denne gangen. Han kom helt til Tjomsås før moppen streiket. Vi får satse på at den kommer på bedre tanker når vi skal til Dalen i Juni.

zp8497586rq

1 kommentar til “Tur til Bringsvær 27. Mai 2009”


  • Vil bare takke Webmaster Bjørn og Arild Bjelland som kom tilbake til Øvrebø og hjalp med å få gang på den forb…mopeden..nå skal det byttes clutchwire 🙂 Lennart

Kommentarer er stengt