16.Mai 2009

img_0161.JPGMange av oss møttes kl 18.00 i Høllen for et lite forspiel til den store kvelden. Etter en soft ice og annet forfriskende, kjørte vi opp til Essoen på Tangvall for å møte resten av gjengen. Det var ikke småtteri heller. Etter fintelling viste det seg at vi var 120 stykker som satte kursen inn mot Kristiansand via Langenes.

80 våryre Venndøler i Harliklubben var allerede på plass da vi ankom Snadderkiosken. Etter hvert kom 31 mopedister fra Dø Mopedos på Birkeland, pluss en gjeng fra Strai på div. gamle sykler. Omsetningen av pølser må ha vært bra denne kvelden.

Etter div taler av Presidenter og Formenn i klubbene, var det tid for det store høydepunktet for kvelden. Med våre ledere i front, bar det av sted gjennom Dronningensgate, opp Vestre, noen runder i rundkjøringen på Gartnerløkka, ned Vestre Strandgate igjen. Blårøyken lå nå så tykk i Kvaderaturen, at det var vanskelig å finne fram til Nedre Torv, som var målet for kjøreturen vår. Syklene ble parkert, og det var tid for fintelling. Det viste seg at vi var fantastiske 256 stykker. Av disse var sikkert 95% Tempoer. Det må jo være ny norgesrekord av Tempoer samlet på ett sted?

Etter mye muntert prat og beundring av syklene våre, var det tid for å komme seg ut på landsbygda igjen. Helst Jonas tok en ekstra rundtur i Greipstad, før det ble retur til Søgne.

Vi vil takke alle fra Mandal, Øvrebø, Vennesla, Strai, Birkeland, Songdalen og Søgne som stilte opp med festpyntet sykkel denne kvelden. Neste år går vi inn for å bli enda flere. Så løp å kjøp deg en Tempo, og få med deg mye morro på kjøpet.

zp8497586rq

0 kommentarer til “16.Mai 2009”


Kommentarer er stengt