Onsdagskjøring 29.April 2009

img_0172.JPGHele 48 medlemmer møtte opp denne fine kvelden i April. Det er hyggelig å se så mange ungdommer som er med på turene våre.

Vi møttes som vanlig på Tangvall, og her fikk vi en orientering om Trekkferjefestivalen før ferden gikk vestover til Mandal. Like vest for «Knuden» ble det en liten pause, da 2 av styremedlemmene i klubben hadde et «ekstraordinært styremøte». De braket sammen og gikk på trynet på E39, men det ser ut til at det gikk bra med dem. Lennart måtte sy en flenge i beinet, og Erik var vel både gul og blå på kroppen. Vi ønsker dere god bedring.

Så bar det videre om Røyseland og Holum, før turen endte hos Nils Ubostad og Moto-Sør a/s i Mandal. Her ble vi servert knallgode vafler og kaffe og brus.

Så var det tid for shopping. Det er en fantastisk samling av både nye og brukte deler i butikken, så pengene fikk raskt bein å gå på.

På loftet av butikken er det en flott samling av saker fra 50-60 årene. Her kan man slenge seg nedpå i sofaen og bare drømme seg tilbake noen tiår.

Det ble også arrangert «antidrag», men lysten blant Helst Jonas folket til å konkurere i sakte kjøring, var heller laber, selv om det vanket premie til vinnerene.

Så bar det hjemover. I spredt orden gikk returen om Tregde og Ålo, litt fattigere på penger, men enda rikere på minner fra enda en kanontur med Helst Jonas.

Tusen takk til «gjengen» i Mandal som tok så vel imot oss. Håper vi kan gjenta turen.

PS!!!!!!   Telefonnr. til Moto-Sør: 91633573 etter kl 16.00

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 29.April 2009”


Kommentarer er stengt