Onsdagskjøring 24. September 2008

img_0026.JPGDet var 33 stk som møtte opp på Essoen på Tangvall denne fine kvelden i September. Turen gikk til Greipstad, hvor vi tok en rast ved kirka. Neste stopp var på Breland stasjon, hvor de som ikke hadde fått i seg nok blårøyk i lungene, fikk seg en velfortjent rullings og kaffe. Så bar det videre mot Øyslebø, Eikså og Årstøl. Etter et par punkteringer, endte ferden for de fleste av oss på hytta til Svein Repstad ved idylliske Håvann. Det er ikke barebare å finne frem i mørket med gløden fra en Tempolykt.

 Svein disket opp med nydelig eplekake til sultne Temporyttere, og bålet var tent, så det ble selvfølgelig pølsegrilling. Etter mye latter og prat, var det å hive på seg en duggfuktig hjelm og hansker og gjøre klar for retur til Øvrebø, Greipstad eller Søgne. Håper alle kom seg greit hjem. Takk til Svein. Håper vi kan komme igjen senere.

zp8497586rq
zp8497586rq

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 24. September 2008”


Kommentarer er stengt