Onsdagskjøring 27.August 2008

tempo.JPGDenne Onsdagen var vi 23 stykker fra Helst Jonas som stilte opp for å ta en liten luftetur med Tempoene våre. Det var litt yr i lufta, men det satte ingen demper på stemningen. Turen gikk om Tjomsemoen til Høllen, hvor det ble en liten stopp. Videre opp til Shellen på Nodeland, hvor vi møtte 8 stk fra «Dø Mopedos» fra Birkeland og 13 stk fra «Harliklubben» fra Vennesla. Så gikk ferden videre til Rismyr og Porsmyr Bygdetun. Her ble vi servert et herlig måltid, i det som en gang hadde vært fjøset på gården. Menyen bestod av nybakte brød fra egen baksteovn, masse godt pålegg og kjempegode vafler. Så var det omvisning i de forskjellige bygningene, alt satt i stand på dugnad. Fantastisk arbeid. Tempoene våre passet flott inn i dette miljøet. Takk til Andreas Lervik og resten av gjengen som hadde stellt i stand dette for oss. Håper vi kan gjenta det ved en senere anledning.

Så var det bare å hive seg på knallerten for retur til Birkeland, Vennesla og Søgne. Håper alle kom seg greit hjem.

zp8497586rq

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 27.August 2008”


Kommentarer er stengt