Onsdagskjøring 30. Juli 2008

gerd.JPGMed 26 varmegrader og solen steikende i nakken, var det ikke fritt for at svetten piplet under hjelmen da vi møttes på Tangvall denne flotte sommerkvelden i Juli. Ca 30 medlemmer var møtt frem, og aller mest gledet det at vi hadde fått med oss noe så sjeldent som ei jente. Gerd Lill stilte med sin strøkne kongeblå Comet. Håper det ga mersmak, og hun ønskes velkommen igjen sammen med flere jenter.

Turen gikk oppover Greipstad, Underåsen, Stallemo, Tjomsås og endte til slutt på Farmen til Nina og Tore Gjedrem i Finsland.

Og for en mottagelse vi fikk. Storbonden hadde tent opp grillen til pølsene våre, og Storbonde Fruen disket opp med nystekte vafler til sultne Temporyttere.

Det er et fantastisk stykke arbeid ekteparet har lagt ned på gården. Det er som å komme 100 år tilbake i tid. Vi ble vist rundt, og Storbonden fortalte om gårdens historie og om arbeidet med å restaurere den.

Etter å ha nydt vafler og pølser i disse vakre omgivelsene, var det tid for dessert. Kai hadde nemlig tatt med seg iskrem fra Hennig Olsen Is. Helmax!!!!

Hjemturen gikk som vanlig i spredt uorden. Håper alle kom seg vel hjem.

En stor takk til Nina og Tore. Håper vi får besøke dere igjen til neste sommer.

Hilsen Styret.

0 kommentarer til “Onsdagskjøring 30. Juli 2008”


Kommentarer er stengt