Tur til Mandal 25.Juni 2008

onsdag-25-juni-2008-001.JPGMed truende skyer i vest, møttes vi på Essoen på Tangvall. Tross surt vær og ferietid, så var vi totalt 25 stykker. Turen gikk vestover. Vi tok Kystveien, og første stopp var Ålo brygge. Etter div røyk og kaffe, bar det videre vestover. Med utsikt til sjø, holmer og skjær, blårøyken rivende i nesa, er det en fantastisk opplevelse å kjøre denne veien på en gammel Tempo. Neste stopp var på Harkmark. De første regndråpene begynte å dryppe over oss, og myggen ble plagsom, så det var best å fyre opp syklene og komme seg videre. Vi tok en stopp ved Sjøsanden, og videre inn i Mandal sentrum. Etter en matbit, var det klart for hjemtur i striregnet. Turen gikk i spredt uorden, noen kjørte om Holum, mens andre tok strake veien hjem på E39. En ting er sikkert, blaute ble vi. Håper på bedre vær når vi sees i Juli.

0 kommentarer til “Tur til Mandal 25.Juni 2008”


Kommentarer er stengt