Tur til Bringsvær 28. Mai 2008

onsdag-28mai-014.JPG37 medlemmer stilte opp i et nydelig vær denne Onsdagskvelden. Målet for turen var Bringsvær Leirskole på Hægeland. Vi kjørte fra Tangvall, opp Greipstad til Underåsen, Stallemo, Greibesland og Øvrebø, hvor vi møtte Harli klubben og Dø Mopedos. Fra Øvrebø kirke gikk turen til Tjomsås. Den siste etappen gikk på Nordmannsveien opp til Bringsvær.På Bringsvær hadde Vertskapet disket opp med nydelig lapskaus, kaker og kaffe. Det gjorde godt i 65 sultne kropper. Elevene som var tilstede på Leirskolen, fikk seg selvfølgelig en luftetur på en gammel Tempo. Dette var meget populært.En stor takk til Bringsvær Leirskole. Også takk til Per Stallemo som ordnet planleggingen av turen. Håper vi kan gjenta dette til neste år.Returen hjem til Søgne gikk i spredt uorden, men håper alle kom seg vel hjem.

zp8497586rq

0 kommentarer til “Tur til Bringsvær 28. Mai 2008”


Kommentarer er stengt