Bytur 16. Mai 2008

norsk-flagg.jpgEndelig var den store dagen kommet. 16. Mai. Tid for den årlige Byturen med våre kjære Tempoer. Denne tradisjonelle begivenheten pleier alltid å samle mange deltakere, så med det fine været var vi vel forberedt på et stort oppmøte, men makan. Hele 82 stykker hadde møtt opp på Essoen på Tangvall. Fantastisk!!!!!!!!Turen begynte som vanlig med et besøk hos Lensmannen , videre til Langenes og til Kjosbukta i Vågsbygd hvor vi hadde oppsamling før den siste farefulle etappen. Med 82 viltre og forventningsfulle mopedister på vei inn på 3-feltsveien til Kristiansand, var det ikke fritt for at det ble litt kaos i trafikken. På Snadderkjosken møtte vi «Harliklubben» fra Vennesla og «DøMopedos» fra Birkeland. Etter en opptelling viste det seg at vi var totalt 195 stykker, så det var stor trengsel i pølsekøen. Mye prat og mange pølser senere var det tid for «råning» på byen. Med Presidenter og Formenn for de respektive klubbene i front, bar det nedover Dronningensgate, videre oppover Vestre Strandgate for å snu i rundkjøringen på Gartnerløkka( her fikk folket fra Birkeland lov til å ta 2 runder).På vei nedover igjen mot Caledonien lå blårøyken så tett at det sved i både øyer og lunger. All annen trafikk stoppet fullstendig opp. Folk på fortauer og restaurantkøer klappet og lo. Enkelte «briefet» med bakhjulskjøring til stor jubel. Et herlig syn. Et par tre av oss tok en svipptur blandt spisegjestene på Fiskebrygga til stående jubel fra gjestene.Ferden endte på Silokaia. Her var det et forrykende show med karene fra «Harliklubben». Vi ble bla vitne til det farlige stuntet «elgstanging» med mopeder, burning, spinning i ring og bakhjulskjøring. Alt iscenesatt i et høyt tempo med Tempo Panter. Fantastisk. Dette var kultur på et høyt nivå.Takk til alle som stillte opp denne kvelden. Tror de fleste fikk seg en god latter og stiller til neste år igjen.

0 kommentarer til “Bytur 16. Mai 2008”


Kommentarer er stengt