Kompefest 30. Januar 2008

corvette-300.jpgTuren startet som vanlig fra Esso`en på Tangvall. Med et par kuldegrader i lufta, var det imponerende 27 spreke Tempoeiere som møtte opp denne siste Onsdagen i Januar. Turen gikk til Greipstad, nærmere bestemt til Stemtjønn på Hortemo. Kjøringen opp gikk smertefritt, tross enkelte glatte partier på veien. For noen ble det litt obligatorisk skruing på kjøredoningen, før vi kom oss inn i varmen. Her ble vi servert hærlige Komper, laget av Lykseth Kjøkken (De var fullt på høyde med de vi mekket på Tempokverna på Jonastreffet). Etter et godt måltid, mye Tempoprat og en opptint kropp, var det på tide med retur til Søgne igjen. Med vinterkulda og eimen av totaktolje rivende i nesa, er det bare å glede seg til neste tur. Takk til alle som møtte opp. Vi må også takke Greipstad Skytterlag for lån av lokalet.

                                                     Styret

0 kommentarer til “Kompefest 30. Januar 2008”


Kommentarer er stengt